Thailand i januar 2025

Yoga, eksotiske eventyr og 5-stjerners resort i "Smilets land"

 

 

 

Kombinasjon av komplett velvære og eksotiske eventyr

Utforsk Krabi med båtturer til bortgjemte øyer og nyt å gå barføttes langs kritthvite sandstrender. Lad batteriene og løft energien med rolig MediYoga og meditasjon i vakre omgivelser.

Denne fantastiske reisen arrangerer jeg sammen med Vilja Reiser.
Vi skal til vakre Krabi som har masse å by på. Spennende aktiviteter som jungelvandring, flotte båtturer, snorkling, god mat, spa og massasje venter på deg. Fortryllende grotter og tradisjonell thailandsk kultur er rett utenfor døren.

Sammen spiser vi dim-sum, mediterer på stranden i solnedgang og kjører båt gjennom mangroveskoger. Vi blir med lokale guider til magiske øyer og bortgjemte laguner. Det blir også mulighet for sti-vandring i jungelen og mye egentid. Kanskje har du også lyst til å ta en tur til Phi Phi-øyene en av dagene? Eller melde deg på en klatretur eller leie kajakk, SUP-brett eller sykkel?

Hver dag inviterer jeg deg til rolig MediYoga og meditasjon. Yogaen består av enkle og rolige øvelser som passer for stort sett alle. Jeg velger ut øvelser som har spesielt fokus på nakke, rygg og skuldre. Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere.

Denne reisen er en fin balanse mellom aktivitet og hvile, med tilstrekkelig tid til deg selv. Du velger selv hvor mye du vil delta på. Dette er din reise og det er viktig at du gir deg selv rom til å lytte til hva du har behov for.

thumbnail7

Thailand, også kalt «smilets land» er et paradis for både velvære, hvile og eksotiske eventyr.

Provinsen Krabi er en naturperle med over hundre idylliske øyer, nydelige strender, unike kalksteinsklipper og krystallklart vann som er perfekt for snorkling og dykking.

Hotellet vårt ligger ved Klong Muang-stranden og er omgitt av det eksotiske landskapet i Krabi-provinsen, bare noen øyeblikk unna vakre klippeformasjoner, frodige skoger, fosser og grotter.

Nyt deilig thailandsk mat og fantastiske solnedganger over Andamanhavet. Krabi er det perfekte stedet å besøke for en minneverdig og mangfoldig reiseopplevelse.

thumbnail4
dusit-thani-krabi-pool-beach-view-trees-sun-deck

Her skal vi bo
Dusit Thani Krabi Beach Resort er et moderne 5-stjerners resort med høy komfort og fantastisk utsikt over Andamanhavet. Hotellet er plassert i tropisk flora med egen privat strand og gir enkel tilgang til lokale attraksjoner og aktiviteter.

Her får du spa, to basseng, treningsstudio, flere restauranter og thailandsk gjestfrihet. Du kan booke massasje både innendørs og på stranden. Hotellet tilbyr også ulike treningstimer gratis til sine gjester. Du kan bli med på alt fra vannaerobic til spinning og Qigong. Det er også mulig å leie kajakk, SUP-brett, sykkel og mer.

Dusit har et bærekraftig fokus og tar samfunnsansvaret i turistindustrien på alvor. De søker stadig etter måter å redusere avfall, ta vare på naturressurser og fremme miljøvennlig praksis på tvers av hele virksomheten med mål om å ha en positiv sosial og miljømessig innvirkning.

Romstype:
Delt twinrom eller enkeltrom mot tillegg
Romsbeskrivelse:
Store flotte rom i duse farger med uteplass. Alle rommene har parkett og te-kaffe fasiliteter og lite kjøleskap.

Hvordan ser en dag ut?
Vi starter de fleste dagene med MediYoga og meditasjon utendørs før vi inntar en deilig frokost.

Når vi ikke har felles utflukt benytter du dagen som du selv ønsker. Du kan slappe av på stranden eller ved bassenget, benytte deg av spa-muligheter eller dra på sightseeing. Du kan få massasje på stranden eller leie kajakk, snorkle-utstyr eller SUP-brett. Du spiser lunsj når og hvor det passer deg.

De fleste ettermiddager/kvelder blir det meditasjon eller mindful tur i solnedgang på stranden.

Jeg booker hver kveld bord til middag på ulike steder for de som ønsker å spise sammen (4 middager er inkludert).

BK_2024_Thailand_Krabi_Bente11
Table for Brochure(1)

Praktisk informasjon

Destinasjon: Krabi, Thailand

Dato: 21. januar til 1. februar 2025

Arrangør: Vilja Reiser

Pris: 34 900 kr (enkeltromstillegg er 9600 kr)

Følgende er inkludert:

  • Fly tur/ retur Oslo-Phuket med bagasje
  • Mat på flyet
  • Transport tur/retur flyplassen - hotellet
  • 10 netter i delt twin rom med frokost
  • 4 middager
  • 2 flotte utflukter med lunsj
  • Daglig MediYoga og meditasjon
  • Et plantet tre i Viljaskogen.
  • Reisen er omfattet av Reisegarantifondet

Mer informasjon og påmeldinghttps://viljareiser.no/reiser/thailand-krabi-yogareise-eksotiskeopplevelser-jentetur-gruppetur

Dag for dag program finner du på linken over.