Samarbeidspartnere

 Livsendring har ulike samarbeidspartnere som kan trekkes inn ved behov

 

FRIIDA – Kvinnehelse på nett

Jeg sitter i fagpanelet til FRIIDA.

FRIIDA.no er et digitalt magasin og en portal for helhetlig kvinnehelse. Med på laget har FRIIDA blant annet et håndplukket ekspertpanel som består av personer som hjerneforsker og allmennpraktiserende lege Ole Petter Hjelle, klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør, gynekolog Mari Ellingsen Chammas og meg. FRIIDA har også med seg dedikerte skribenter som Hedda Kise, Jennifer Moi, Sara Lossius og Priscilla Kwaa.

Les mer om FRIIDA her.

FRIIDA-Logo-PNG-Transparent
BenteKristensenFB

Vilja Reiser

Jeg samarbeider med Vilja Reiser om å arrangere reiser i inn- og utland. Jeg har arrangert reiser sammen med Vilja til Cuba, Sri Lanka, Spania, Nord-Kypros, Rømskog Spa samt rundreiser til Sommarøy, Senja og Tromsø. Les mer om Vilja her.

OmLivet

OmLivet er et fellesskap som består av en psykolog/SE-traumeterapeut, en samlivsterapeut/sexolog, en rosenterapeut/livsstyrketrener, en NLP-coach/mental trener og en forfatter/erfaringskonsulent. Vi samarbeider blant annet om «OmLivet podden» hvor vi rullerer på hvem som sitter i studio.

Les mer om OmLivet-fellesskapet her.

Lytt til OmLivet-podden på Spotify her.

Lytt til OmLivet-podden på Apple podcast her.

OmLIvedpodcastLITEWEB

tilt

Jeg er partner i tilt.

tilt er et nettverk av frittenkende, kloke hoder med påvirkningskraft og en agenda. Nettverket skaper prosjekter og konsepter som leveres i form av kurs, nettverksmøter, konferanser og intervensjonsprogrammer á là lederutvikling.

Les mer om tilt her.

LogoLiten150px
8FF1AFAD-BC15-4688-BEA2-AFEF8DAAD331 2

Randi Skaug

Hvert år siden 2016 har jeg samarbeidet med eventyreren Randi Skaug om å arrangere "drømmehelger" på hennes vakre øy Naustholmen i Steigen. I 2023 har vi tre langhelger planlagt.

På "drømmehelgene" tilbyr vi et program bestående av naturopplevelser, nydelige turer, sunn og nydelig mat samt MediYoga.

Naustholmen er et sted med en helt spesiell energi, og den atmosfæren som Randi har klart å skape på sin vakre øy er helt unik. Her er det svært uhøytidelig, tiden er «ish», latteren sitter løst, omgivelsene er fantastiske, maten som Randi og hjelperne hennes serverer er nydelig og kommer gjerne med en historie fra Randi. Som gjest på Naustholmen føler man seg velkommen fra man setter foten på brygga. Alt har sjel og atmosfæren er varm og inkluderende.

Les mer om reisene vi arrangerer her.

Les mer om Randi og Naustholmen her.