Samarbeidspartnere

 Livsendring har ulike samarbeidspartnere som kan trekkes inn ved behov

 

FRIIDA – Kvinnehelse på nett

Jeg sitter i fagpanelet til FRIIDA.

FRIIDA er Norges nye spennende samlingshub for kvinner. FRIIDA er lidenskapelig opptatt av  kvinners helse og livskvalitet. Med på laget har FRIIDA blant annet et håndplukket ekspertpanel som består av personer som psykolog Maria Abrahamsen, gynekolog Mari Ellingsen Chammas og meg. FRIIDA har også med seg bidragsytere som Hedda Kise, Torkil Færø og Børge Fagerli.

Les mer om FRIIDA her.

FRIIDA-Logo-PNG-Transparent
BenteKristensenFB

Vilja Reiser

Jeg samarbeider med Vilja Reiser om å arrangere reiser i inn- og utland. Jeg har arrangert reiser sammen med Vilja til Cuba, Sri Lanka, Spania, Nord-Kypros, Rømskog Spa samt rundreiser til Sommarøy, Senja og Tromsø. Jeg har flere spennende reiser på agendaen som du kan lese mer om i menyen under "Reiser". Les mer om Vilja her.

OmLivet

OmLivet er et fellesskap som består av en psykolog/SE-traumeterapeut, en samlivsterapeut/sexolog, en rosenterapeut/livsstyrketrener, en NLP-coach/mental trener og en forfatter/erfaringskonsulent. Vi samarbeider blant annet om «OmLivet podden» hvor vi rullerer på hvem som sitter i studio.

Les mer om OmLivet-fellesskapet her.

Lytt til OmLivet-podden på Spotify her.

Lytt til OmLivet-podden på Apple podcast her.

OmLIvedpodcastLITEWEB

Dr. Tine Poole

Dr. Tine Poole er en erfaren allmennlege med spesiell interesse for pasienter med migrene og andre hodepinesykdommer. Hun er en anerkjent pioner innen flerfaglig behandling av migrene.

Poole driver sin egen klinikk på Skøyen i Oslo – Oslo Hodepinesenter – basert på tverrfaglig samarbeide mellom ulike faggrupper, samt utstrakt kursvirksomhet for helsepersonell og for pasienter og pårørende. Poole var initiativtaker til etablering av brukerorganisasjonen Hodepine Norge i 2017 der hun er styreleder og sitter i det medisinske fagrådet.

Les mer om Tine Poole og Oslo Hodepinesenter her.

Tine Poole og jeg arrangerer retreat i Spania i mai 2024 for personer med migrene og andre hodepinesykdommer. Du kan lese mer om reisen her.

Tine lege 1
8FF1AFAD-BC15-4688-BEA2-AFEF8DAAD331 2

Randi Skaug

Hvert år siden 2016 har jeg samarbeidet med eventyreren Randi Skaug om å arrangere "drømmehelger" på hennes vakre øy Naustholmen i Steigen. I 2023 har vi tre langhelger planlagt.

På "drømmehelgene" tilbyr vi et program bestående av naturopplevelser, nydelige turer, sunn og nydelig mat samt MediYoga.

Naustholmen er et sted med en helt spesiell energi, og den atmosfæren som Randi har klart å skape på sin vakre øy er helt unik. Her er det svært uhøytidelig, tiden er «ish», latteren sitter løst, omgivelsene er fantastiske, maten som Randi og hjelperne hennes serverer er nydelig og kommer gjerne med en historie fra Randi. Som gjest på Naustholmen føler man seg velkommen fra man setter foten på brygga. Alt har sjel og atmosfæren er varm og inkluderende.

Les mer om reisene vi arrangerer her.

Les mer om Randi og Naustholmen her.