Drømmehelg i Steigen

Bli med til Randi Skaugs fantastiske øy i juni 2024

 

 

 

 

 

Drømmehelg i Steigen fra 6.-9. juni 2024

NB - Denne helgen har vært fullbooket lenge, men vi har plutselig fått 2 ledige plasser.

I løpet av et langt år kan du trygt unne deg én helg med lave skuldre. Kom til eventyreren og inspiratoren Randi Skaugs øy, Naustholmen, i naturperlen Steigen. De eneste lydene er naturens egne og alt som forventes av deg er at du er vennlig.

Flere ganger i året samarbeider Randi og jeg om "Drømmehelger" hvor vi tilbyr et program bestående av naturopplevelser,  nydelig mat samt MediYoga.

IMG_5376 2
IMG_6940

Naustholmen er et sted med en helt spesiell energi, og den atmosfæren som Randi har klart å skape på sin vakre øy er helt unik. Her er det svært uhøytidelig, tiden er «ish», latteren sitter løst, omgivelsene er fantastiske, maten som Randi og hjelperne hennes serverer er nydelig og kommer gjerne med en historie fra Randi. Som gjest på Naustholmen føler man seg velkommen fra man setter foten på brygga. Alt har sjel og atmosfæren er varm og inkluderende.

Ingen ting er så fredelig som ei øy. Her er ingen biler eller trafikklys, bare bølgeskvulp, fuglekvitter og frisk sjøluft. Og best av alt, det er høy stilongsfaktor på øya.

På programmet står fjelltur til Sørskottinden, øyvandring, strand- og grottetur samt rolig MediYoga.  Badstu fredag og lørdag er også inkludert. Alle aktiviteter er frivillige. De som har lyst kan starte dagen med et friskt bad i turkis sjøvann eller prøve seg med fiskestang fra kaia. Det er mulig å leie kajakker for de som liker å padle. Du kan også leie guide og gå Nordskottraversen om du er mer eventyrlysten.

MAT OG OVERNATTING
Hver morgen dufter det nybakt brød på Naustholmen. Vi starter dagen med god og lang frokost. Lunsj består av matpakker som vi spiser ute på tur med utsikt mot hav og fjell. Middagene er langtidstilberedt og kokt med kjærlighet. All mat er lagd fra bunnen av og av naturens beste råvarer.

Du kan velge mellom eksotisk søvn i Amok-hengekøye eller seng inne. Det er 15 soveplasser innendørs og flere hengekøyer utendørs (alle får uansett en seng). Også hengekøyene har gode madrasser og du kan ta med dynen og puten fra sengen din. Her kan du kan sove søtt til lyden av vindsus og hav.

Man deler rom og bad på Naustholmen (det er ikke mulig med eget rom). Det er tre boenheter og hver av dem har et bad som deles. Naustholmen er et sted hvor man blir inkludert og finner nye venner. Sterke naturopplevelser og vennlig fellesskap er Naustholmens filosofi.

IMG_9893
IMG_5243

REISEN DIT
Det er enkelt å komme seg til Steigen.

Fly til Bodø.
Hurtigbåt fra Bodø til Nordskot – på sommeren er det adgang to ganger om dagen, men ellers bare en gang. På sommeren pleier båten å gå kl. 1130 og kl. 18 (ellers kun kl. 18). Dette er en reise som er en flott opplevelse i seg selv. Fra Nordskot til Naustholmen er det få minutter med skjærgårdsjeep (du blir hentet).

RETUR
Søndag: Avreise fra Naustholmen ca. kl. 14. Hurtigbåten går fra Nordskot mest sannsynlig kl. 1435. Ankomst Bodø ca. kl. 16.

NB – Sjekk rutetider før du kjøper flybillett for å forsikre deg om at overnevnte tider stemmer. Kjøp billett for hurtigbåten tur/retur Bodø-Nordskot på https://booking.reisnordland.no/webshop/#/reise. Bestill i god tid for det kan bli fullt. Og vær obs på at båten kan bruke lengre tid enn det som er satt opp så beregn god tid i forhold til fly.

Dersom en er flere sammen kan en vurdere å leie bil i Bodø. Det tar litt over 3 timer å kjøre. Dersom en kommer noen dager tidlig kan en feks dra til Engeløya (i Steigen) en dag. Det er også flotte turer å gå i Bodø om en har noen timer der før Hurtigbåten går. En kan feks besøke Kjerringøy eller gå tur til fantastiske Hovdsundet (hvis du er på Insta kan du sjekke ut innlegg 9. september 2022 for bilder fra Hovdsundet på bentes_world).

PÅMELDING OG PRIS
Pris: 9750,-

Kun 15 plasser. Første til mølla.
Booking gjøres på følgende link: www.naustholmen.com/hva-skjer/
Husk reiseforsikring.

Inkludert:
Fjelltur med Bente
MediYoga med Bente
Øyvandring samt strandvandring med grottetur med Bente
Tre overnattinger med frokost, matpakkelunsj og middag
Kaffe og te
Velkomstdrink
Badstu fredag og lørdag
Historiefortelling av Randi

Ikke inkludert: Prisen inkluderer ikke fly, hurtigbåt, drikke til maten og eventuell leie av kajakk og tørrdrakt.

IMG_9806
IMG_5752

TILBAKEMELDINGER

Her er noen av tilbakemeldingene fra tidligere arrangement med Randi og Bente på Naustholmen:

– Takk for kongefølelsen Randi og Bente! Faaaantastisk helg rett og slett!
– MAGISK! Anbefales på det varmeste.
– Har ikke følt meg så lykkelig levende på lenge!
– Har aldri vært på et nytt sted hvor jeg har følt meg så inkludert og ivaretatt.
– Nydelig mat – også for allergikere.
– Dette var over all forventning!
– Jeg er gjennomstimulert. Store naturopplevelser.
– En fantastisk atmosfære med varme, vennlighet og en ro som smittet over på oss.
– Bente Kristensen og Randi Skaug – Dreamteam altså!
– Tusen takk kjære Bente og Randi, for en magisk helg! Kongefølelse!

B74BD396-2A73-40E4-9D68-B1EBFEA898A7 2

For mer informasjon kontakt meg på bentekristensen@rocketmail.com eller
926 17 106.

For påmelding klikk her.

8FF1AFAD-BC15-4688-BEA2-AFEF8DAAD331