Coaching og mental trening

Bli bedre kjent med deg selv og ta gode valg!

 

 

Coaching og mental trening

Er du endringsklar, motivert og villig til å gjøre en innsats? Da er sannsynligvis coaching og mental trening riktig for deg.

Coaching er en resultat- og løsningsorientert prosess som tar utgangspunkt i hvor du er nå, hvor du ønsker å være og hvordan du kan komme deg dit. Ved bruk av coachingteknikker, NLP, mental trening og Mindfulness (oppmerksomhetstrening) henter vi fram dine ressurser og fjerner hindringer slik at du oppnår de resultatene du ønsker.

Du velger selv hva du vil jobbe med i en prosess. Det som er viktig er at du ønsker å endre noe i deg selv eller i livet ditt, og at du er villig til å gjøre en innsats for å oppnå varig endring. Det er ikke slik at en coach gjør jobben for deg, den må du gjøre selv. Imidlertid vil en coach guide deg gjennom ulike prosesser og gi deg verktøy du kan ta i bruk.

Kanskje har du noen overbevisninger som begrenser deg, eller du sliter med dårlig selvfølelse? Kanskje er du stresset eller utbrent? Kanskje ønsker du å lære noen teknikker for å takle sinne, sceneskrekk eller øke dine prestasjoner? Valgmulighetene er mange, og selvutvikling er spennende!

Ta gjerne kontakt for å høre mer om hva jeg kan tilby.

Pris for en time coaching / mental trening for privatpersoner er 900 kr. Halvannen time koster 1250 kr. Rabatt til ungdommer/studenter og andre som har dårlig råd.

danielle-macinnes-IuLgi9PWETU-unsplash-1