Om Livsendring

Bli litt bedre kjent med Bente Kristensen

 

 

Om Livsendring

Livsendring eies av meg, Bente Kristensen. Jeg tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP, mindfulness, Mediyoga, nevrovitenskap og emosjonell intelligens – både for bedrifter og privatpersoner (voksne og ungdommer). Viktige verdier for firmaet er tillit, engasjement, raushet, utvikling, kvalitet og glede.

Jeg har gjennomført min NLP- og coachutdanning hos Metaresource AS, og er sertifisert av NLP-grunnlegger Dr. Richard Bandler, John La Valle (president i The Society of NLP) og Trine Åldstedt (Licensed NLP Master Trainer). Jeg er medlem i Den Norske Coach Forening (DNCF).

 Jeg er også utdannet helsecoach hos Livssenteret, kostholdsveileder hos Tunsberg Medisinske Skole og instruktør i mindfullness hos Andries J. Kroese. Jeg er også utdannet Mediyoga-instruktør samt Mediyoga stress- og utbrenthet coach. I tillegg har jeg åtte års universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon. 

I september 2020 ble jeg sertifisert som Norges første «Search Inside Yourself»-instruktør. Kurset «Search Inside Yourself» er utviklet hos Google og holdes i firmaer verden over. Kurset har fokus på mindfulness, selvbevissthet, selvledelse, lederskap, emosjonell intelligens, kommunikasjon, motstandsdyktighet og motivasjon.

ol-studiofoto-0222-21
Senja

Min visjon er å motivere og inspirere til livsendring, slik at du finner frem til de beste ressursene i deg selv. Jeg brenner for å dele enkle verktøy som kan brukes i hverdagen for blant annet å øke velvære, takle stress, prestere bedre, være mer til stede, sove bedre, øke fokus og konsentrasjon, bli mer bevisst samt lede seg selv på en god måte. Helse står i sentrum.

Jeg er veldig glad i å reise og jeg tilbyr ulike reiser gjennom året for de som er interessert i å kombinere reising og opplevelser med mental trening, mindfulness og Mediyoga. Jeg samarbeider med Vilja-reiser om reiser i Norge og i verden, og jeg samarbeider med eventyreren Randi Skaug om årlige «Drømmhelger» til vakre Steigen. Jeg arrangerer også migrene/hodepine-retreats til Spania med lege Tine Poole.

Jeg er med i fagpanelet til FRIIDA som er Norges nye spennende samlingshub for kvinner. FRIIDA er lidenskapelig opptatt av  kvinners helse og livskvalitet. Med på laget har FRIIDA blant annet et håndplukket ekspertpanel som består av personer som psykolog Maria Abrahamsen, gynekolog Mari Ellingsen Chammas og meg. FRIIDA har også med seg bidragsytere som Hedda Kise, Torkil Færø og Børge Fagerli.

Jeg er også med i OmLivet-fellesskap som består av en psykolog/SE-traumeterapeut, en samlivsterapeut/sexolog, en rosenterapeut/livsstyrketrener, en NLP-coach/mental trener og en forfatter/erfaringskonsulent. Vi samarbeider blant annet om «OmLivet podden» hvor vi rullerer på hvem som sitter i studio.

Les om flere samarbeidspartnere her.

Utdanning

Bachelor i Political Science (San Diego State University, USA)

Master i International Relations (Bond University, Australia)

Master i Public Relations (Bond University, Australia)

Graduate Diploma i Communication Management (2 semester på University of Technology, Australia)

NLP-coach (Metaresource AS, Oslo)

NLP Practitioner og NLP Master Practitioner (Metaresource AS, Oslo)

Instruktør i mindfulness (Andries J. Kroese, Oslo)

Helsecoach (Livssenteret, Oslo)

Mediyoga-instruktør (Mediyoga International)

Mediyoga stress og utbrenthet coach (Mediyoga International)

Kostholdsveileder (Tunsberg Medisinske Skole)

Search Inside Yourself Teacher (Search Inside Yourself Leadership Institute, USA)

photo-1424115087662-5845efc6b366
photo-1535957998253-26ae1ef29506

Arbeidserfaring

Livsendring AS (eget firma): NLP-coach, mental trener og kursholder

Idrettens Helsesenter: coach og kursholder

Plan Norge: kommunikasjonsrådgiver

Infopaq: sjefsanalytiker / Business Development Manager

Sydney Organising Committee for the Olympic Games: Supervisor og Assistant Manager i The Guest Pass Centre, Olympic/Paralympic Village

Metaresource AS: Mentor for NLP-coach studenter  samt assistent på NLP Practitioner

Din Utvikling: karriererådgiver

MOT: MOT-informatør (ansvarlig for MOT-programmet i fire klasser på en ungdomsskole  i Asker)

Barneverntjenesten: besøkshjem for to barn fra Afrika og Asia

Billingstad barneskole og Landøya ungdomsskole: lærervikar

Samfunnsansvar
Å vise samfunnsansvar er viktig, og jeg oppfordrer alle som har tid og mulighet til å engasjere seg. Det finnes et hav av muligheter! En kan for eksempel  bli blod- og benmargsgiver, gi en pengegave til en organisasjon som gjør en samfunnsnyttig innsats eller melde seg som frivillig i en organisasjon. Jeg har blant annet jobbet som frivillig i Amnesty i Sydney og som flyktningsguide i Oslo. Jeg har siden 2003 støttet en fattig familie i Uganda, og jeg har blant annet samlet inn penger til å bygge hus til dem. Jeg tenker at alle kan gjøre noe for å gjøre livet litt bedre for andre. Noen ganger kan et smil være nok!