Search Inside Yourself

Mindfulness, emosjonell intelligens og nevrovitenskap

 

  

Search Inside Yourself
– Prester og lev bedre med mer glede og mindre stress

Gjør som Google, Capgemini, Equinor, LinkedIn og SAP og invester i dine medarbeidere gjennom å tilby dem å delta på kurset «Search Inside Yourself». Dette interaktive og forskningsbaserte kurset har hovedfokus på oppmerksomhetstrening/mindfulness og emosjonell intelligens. Vi jobber med temaer som oppmerksomhetstrening, selvbevissthet, selvledelse, stressmestring, motivasjon, verdier, empati, resiliens, kommunikasjon og ledelse. Gjennom kurset får en mye nyttig informasjon om disse temaene samt enkle og konkrete verktøy for å håndtere hektiske hverdager og livet generelt.

Vi lever i en tid med mye usikkerhet og det er spesielt viktig å utvikle emosjonell intelligens og tilstedeværelse nå. Dette kan bidra til økt fokus og ro, bedre regulering av følelser, bedre beslutningstaking, økt motstandskraft/resiliens, økt kreativitet og innovasjon samt at det kan bidra til å styrke tilknytning, kommunikasjon og samarbeid med andre.

Målet er å bli en bedre leder, å prestere og yte på en bærekraftig måte og å kjenne på glede og ha det bra. Vi er alle ledere selv om vi ikke har en lederstilling. Å lede betyr å påvirke og vi har alle folk vi påvirker i livene våre. Vi kan bli en bedre leder, kollega, venn, forelder osv. Vi kan også bli bedre til å lede oss selv på en god måte.

ol-studiofoto-0222-21 LITE
photo-1600367163359-d51d40bcb5f8

Utviklet hos Google
«Search Inside Yourself» ble utviklet hos Google i 2007 av eksperter på mindfulness, emosjonell intelligens og nevrovitenskap. Det ble raskt det mest populære kurset hos Google med lange ventelister. I 2012 ble kurset tatt ut av Google for å kunne møte etterspørselen for kurset utenfor Google, og ble del av Search Inside Yourself Leadership Institute (SIYLI). Hittil har over 100,000 mennesker i 60 land deltatt på kurset.

«Search Inside Yourself» er fremdeles et veldig populært kurs hos Google samt i mange andre bedrifter. Kurset har vært holdt i firmaer som Deloitte, American Express, LinkedIn, Salesforce, Netflix, Ford og SAP. Hos SAP (kåret i 2019 til Tysklands beste bedrift å jobbe i) har ca. 13,000 ansatte deltatt på kurset og 9000 står på venteliste. 

Gode resultater
Search Inside Yourself Leadership Institute har over lang tid evaluert kursene sine og på denne linken kan en lese mer om de spennende resultatene. Blant annet kan en se en nedgang i stress samt økt fokus, motstandskraft og empati hos deltakere på kursene. Lengre nede på denne siden kan en se noen av resultatene fra det første kurset holdt i Norge.

Les mer om Search Inside Yourself Leadership Institute her.

Bestill kurs på norsk
I 2020 ble jeg sertifisert som den første norske «Search Inside Yourself»– instruktøren. Jeg tilbyr kurset på norsk over 6 ganger (ca. 2,5 timer per gang). Etter kurset blir en med på en 28-dagers utfordring hvor en hver dag på mail får påminnelser og oppgaver en kan gjøre for å integrere det en har lært på kurset.

Jeg har blant annet holdt "Search Inside Yourself" to ganger for Capgemini.  På en skala fra 1 til 5 (hvor 5 er best) på hvor fornøyd de var med kurset så svarte deltakerne fra Capgemini i sitt 4,80. De svarte også på hvor relevant det de lærte var for utfordringene de møter, og snittet ble 4,70. På spørsmål på hvor fornøyd de var med kursholder så var snittet 4,89.

«Search Inside Yourself»– kurset tilbys både online og «live».  Ta gjerne kontakt med meg for å høre mer.

Search Inside Yourself is not only the most popular training at SAP, but the most impactable”
(Peter Bostelmann, Director SAP´s Global Mindfulness Practice).
photo-1581093196277-9f608bb3d4b6

Anbefaling fra Capgemini:

"Vi har gjennomført flere Search Inside Yourself-kurs i Capgemini med Bente, og det har vært en suksess hver gang. Bente har en trygg og god gjennomføring av kursene og har god innsikt og forståelse for faget. Det er ingen tvil om at hun har et brennende engasjement for dette. Kurset har gitt oss innsikt og verktøy til å ta vare på oss selv og de rundt oss, og bruke energien vår bedre/riktig både på jobb og i fritiden".
(Monica Koteng Monsen, Principal, Capgemini Norge)


Resultater fra deltakere på det første «Search Inside»– kurset i Norge holdt av meg:

Deltakerne på kursene blir bedt om å fylle inn et spørreskjema både før og etter kurset slik at en kan måle resultatene kurset gir. Følgende er noen av spørsmålene og resultatene fra det første «Search Inside Yourself»– kurset Bente holdt i Norge for Diameta og Go’nok:

«Jeg synes det er lett å holde oppmerksomheten på en oppgave fra start til slutt».
– 21% svarte ja før kurset og 71% etter kurset.

«Jeg klarer å legge merke til når oppmerksomheten min har vandret og flytte den tilbake til nuet»
– 36% svarte ja før kurset og 64% etter kurset.

“Jeg opplever spenninger i kroppen på grunn av stress»
– 57% svarte ja før kurset og 29% etter kurset.

«De fleste dagene setter jeg av tid til å prioritere hva som er viktigst»
– 36% svarte ja før kurset og 79% etter kurset.

«Jeg bruker en bevisst teknikk for å roe meg selv når jeg er midt i en stressende situasjon»
– 36% svarte ja før kurset og 64% etter kurset.

«Jeg føler at jeg kan sprette raskt tilbake etter en følelsesmessig utfordrende situasjon»
– 36% svarte ja før kurset og 57% etter kurset.

«Jeg opplever problemer med å sove, enten å falle i søvn eller å forbli i søvn»
– 43% svarte ja før kurset og 21% etter kurset.