Mindfulness-kurs på Zoom

Kurs over 4 uker

 

Mindfulness-kurs på Zoom over 4 ganger 

Sliter du med stress, dårlig søvn, spenninger i kroppen eller fokus og konsentrasjon? Går hjernen din på høygir? Blir du lett overveldet av alt du må gjøre og kjenner på uro? Grubler og bekymrer du deg mye? Er det vanskelig å være til stede? Multitasker du i stor grad? Er svaret ja på ett eller flere av disse spørsmålene så er sjansen stor for at mindfulness kan være noe for deg!

Mindfulness (oppmerksomhetstrening) er en type mental trening som handler om å være til stede i det som skjer her og nå, og ikke i fortiden og fremtiden som vi altfor ofte er (noe som lett skaper stress). Vi øver oss på å legge merke til hva som skjer i øyeblikket i sinnet, kroppen og det ytre miljøet med en holdning av nysgjerrighet og vennlighet.

Med mindfulness blir vi bedre kjent med oss selv. Vi blir klar over våre tanker, følelser, reaksjonsmønster, triggere og handlinger, og vi kan da lettere gjøre om på det som ikke er hensiktsmessig og lede oss selv på en god måte.

Det er ikke uten grunn at mindfulness er blitt så populært. Forskning tyder på at mindfulness blant annet kan føre til redusert stress, økt konsentrasjon og fokus, smertelindring, et styrket immunforsvar, økt effektivitet og produktivitet, bedre søvnkvalitet, økt motstandsdyktighet og empati samt bedre livskvalitet.


IMG_6058 3
pexels-karolina-grabowska-4498195

På dette kurset vil du få:

  • En god innføring i hva mindfulness/oppmerksomhetstrening er og hvordan å ta det i bruk
  • Kunnskap om stress og hvordan det påvirker oss
  • Større bevissthet på dine tanker, følelser, reaksjonsmønster, triggere og handlinger
  • Kunnskap om hvordan å skru av autopiloten og lede deg selv på en god måte
  • En større forståelse om viktigheten av mental trening, fysisk trening, søvn/hvile, ernæring og sosiale relasjoner
  • En god innføring i meditasjon
  • Enkle verktøy du kan bruke i hverdagen for blant annet å takle stress, øke din evne til å fokusere, få bedre søvn, være mer til stede og lede deg selv på en god måte

Kurset kombinerer teori med praktiske øvelser (som meditasjon) og refleksjon og dialog blant kursdeltakerne. Etter kurset vil du ha den kunnskapen og de verktøyene du trenger for å fortsette å praktisere mindfulness på egenhånd.

Kursdatoer
Nye datoer kommer.

Pris: 1750 kroner

Sted: Kurset holdes online på Zoom så en kan delta fra hvor som helst.

Ønsker du mer informasjon om kurset? Kontakt meg på 92617106 eller bentekristensen@rocketmail.com

Påmelding: Send mail med navn, adresse og telefonnummer til bentekristensen@rocketmail.com. Oppgi om du ønsker å få tilsendt faktura eller om du ønsker å betale med Vipps.

NB – Forbehold om minimum 5 deltakere.