MediYoga nettkurs

Gjør MediYoga når det passer for deg!

 

Finn roen med MediYoga, meditasjon og avspenning

 • Enkle øvelser du kan gjøre på kontoret og hjemme for å redusere stress, forebygge helseplager og øke velvære


Kjøp nå for 590 kr (normalt 990 kr)
chelsea-gates-n8L1VYaypcw-unsplash
pexels-andrea-piacquadio-3807730

Kjenner du på stress og slitenhet? Er du stiv i nakke, rygg og skuldre? Kanskje sitter du på et lite ergonomisk hjemmekontor? Eller kanskje du ikke får sove fordi du tenker på den «never ending to-do»-listen din?

Hva med å ta deg noen velfortjente pauser i løpet av uka? Unne deg selv noen rolige stunder i en ellers hektisk hverdag og gjøre noe som er godt for både kropp og sinn? Bli med meg på dette online-kurset!

pexels-energepiccom-313690

Hva er målet med kurset?

Målet mitt er at du skal oppnå følgende gjennom å regelmessig gjøre de ulike programmene i dette kurset:

 • Redusere stress og finne en større ro
 • Sove bedre
 • Få bedre fokus og konsentrasjon
 • Bli mer bevisst
 • Lade opp batteriene fortløpende
 • Redusere spenninger i kroppen
 • Øke livskvalitet
 • Forebygge helseplager
Kjøp nå for 590 kr (normalt 990 kr)
bruce-mars-wBuPCQiweuA-unsplash

Hva inneholder kurset og hvordan er det lagt opp?

I dette kurset har jeg satt sammen ulike MediYoga-program som har spesielt fokus på nakke, skuldre, rygg og stress. Det er veldig enkle og rolige øvelser som passer for stort sett alle (du kan til og med sitte på en stol og gjøre de fleste øvelsene). Kurset inneholder også meditasjoner. Vi trener like mye det mentale som det fysiske i dette kurset, og du trener like mye på ro og stillhet som på bevegelse.

Du får tilgang til kurset i ett helt år og kan gjøre de ulike programmene akkurat når det passer deg. Du får tilgang til alt materiell med en gang du kjøper kurset. Du får videoer med MediYoga-program på 8, 12, 13, 21, 25, 30 og 60 minutter i tillegg til  guidede meditasjoner. Det følger også med PDFer med mer informasjon.

Kurset er delt inn i 3 moduler:

 • I første modul får du fire Mediyoga-program og fem meditasjoner. De to første MediYoga-programmene varer i 30 og 60 minutter. De to andre varer i 21 og 30 minutter og disse kan gjøres sittende på en stol. Alle programmene kan gjøres når som helst på dagen.

 • I andre modul er det fokus på kortere program som kan gjøres på kontoret eller på andre tidspunkt når du ikke har så mye tid. To av MediYoga-programmene gjøres stående (8 og 12 minutter) og et annet gjøres sittende på stol (13 minutter). I tillegg får du en meditasjon på 8 minutter og en kort øvelse som kun tar 3 pust.

 • I den tredje modulen er det fokus på søvn. Du får et Mediyoga-program på 25 minutter som kan gjøres før du skal legge deg, og i tillegg får du flere guidede meditasjoner/avslapningsøvelser som gjerne kan gjøres når du har lagt deg i sengen.

Hva er Mediyoga?

MediYoga er utviklet for terapeutisk bruk. Det er en moderne yogaform med tusenårige røtter. MediYoga er utviklet i Sverige og målet er blant annet å forebygge sykdom og helseplager. Flere vitenskapelige studier viser at yogaprogram utarbeidet av MediYoga kan hjelpe hjertepasienter i rehabiliteringen, og at det kan gi positive effekter ved stress, høyt blodtrykk og ryggsmerter.

En publisert studie fra 2013 på Karolinska Instituttet sammenlignet MediYoga, tradisjonell fysioterapi og besøk hos ryggspesialist. Resultatet viste at MediYoga er den mest kostnadseffektive metoden mot uspesifiserte ryggsmerter.

MediYoga passer for stort sett alle mennesker. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke og enkle bevegelser og meditasjon.

I programmene i dette kurset har jeg satt sammen MediYoga-øvelser som spesielt fokuserer på nakke, skuldre, rygg og stress.

yoga-stretch

Hvem er kursholder?

Jeg som har laget dette kurset heter Bente Kristensen og jeg oppdaget MediYoga for mange år siden da jeg jobbet på et rehabiliteringssenter. Inntil da trodde jeg ikke at jeg kunne gjøre yoga fordi jeg hadde så mye problemer med nakke, skuldre, armer og rygg og mange av yogaposisjonene passet ikke for meg. MediYoga var annerledes fra annen yoga jeg hadde forsøkt tidligere, og dette var yoga som passet perfekt for meg.

Jeg syntes i starten at MediYoga var veldig rolig og jeg kunne bli litt rastløs, men jeg skjønte heldigvis at dette var noe jeg virkelig trengte. Jeg begynte å gjøre MediYoga regelmessig og merket at jeg ble bedre i nakke, skuldre og rygg, og jeg fant også en større ro og tilstedeværelse. Jeg merket også at jeg sov bedre når jeg gjorde MediYoga før jeg la meg.

Jeg tok deretter to MediYoga utdanninger, en som Mediyoga-instruktør og en som MediYoga stress & utbrenthet coach. Siden har jeg undervist hundrevis av mennesker i MediYoga, både på et rehabiliteringssenter samt i privat regi og på utallige reiser jeg har arrangert i inn- og utland. Det har vært utrolig gøy å se hvilken positiv effekt det har hatt på veldig mange mennesker. Nå gleder jeg meg til at enda flere skal få tilgang til MediYoga og meditasjon gjennom dette nettkurset.

I tillegg til MediYoga er jeg veldig glad i mindfulness og meditasjon, og dette er også noe jeg underviser mye i. Jeg er instruktør i mindfulness, helsecoach, NLP-coach og Norges første og eneste «Search Inside Yourself» instruktør (et kurs utviklet hos Google). I tillegg har jeg åtte års universitetsutdanning innen internasjonale forhold, PR og kommunikasjon.

Les mer om meg og firmaet Livsendring på www.livsendring.net

Bente3SHlite

Spesialtilbud på 590 kroner
Normal pris på dette kurset er 990 kroner, en pris jeg har valgt å holde lav fordi jeg ønsker at flest mulig mennesker skal bli kjent med MediYoga og meditasjon, og forhåpentligvis få den samme gode effekten som jeg selv har fått.


14-dagers pengene tilbake garanti

Jeg håper selvfølgelig at du skal være fornøyd med kurset, men er du ikke det av en eller annen grunn så får du pengene tilbake. Du har 14-dagers angrefrist.
 

Gi bort kurset i gave?
Dette er den perfekte gaven (julegave?) til deg selv eller til noen du bryr deg om! Hvis du er arbeidsgiver er dette en flott gave å gi til de ansatte.

 • Livsendring AS

  “Bente, du har åpnet en helt ny verden for meg! Jeg har alltid trodd at yoga var for spreke, myke og friske folk, men etter å ha vært med på dine MediYoga-kurs så ser jeg at det er for alle mennesker uansett utfordringer (jeg har hatt 14 operasjoner). Det er gøy å se hvordan jeg gradvis har blitt mykere i kroppen over tid, og det er godt å kjenne hvor bra MediYoga er for nakken min. Best av alt, uansett hvor kaotisk det er i kropp og sinn før MediYoga-økten starter så har jeg alltid en sinnsyk ro når økten er over.”

 • Livsendring AS

  “Hektiske hverdager med høyt stressnivå kjennes i kropp og sinn. Nå har jeg gått på Mediyoga- og Mindfulnesskurs med Bente, og dette har gjort underverker! Med enkle verktøy som jeg praktiserer daglig greier jeg å roe tankene, slappe av og være mer tilstede.
  Jeg er blitt flink til å stoppe opp og reflektere før jeg reagerer, jeg sover bedre, har mer energi, stresser mindre, har bedre konsentrasjon og har fått mer indre ro.
  Jeg er blidere og mer tilfreds om dagen, så tusen takk Bente for at du har introdusert meg til MediYoga og Mindfulness! Du er en utrolig flink og behagelig kursleder og jeg gleder meg til å lære enda mer av deg :) ”