Retreat i Spania for deg med migrene eller annen hodepine

Bli med til vakre Villa Dorothea fra 25. mai - 1. juni 2024

 

 

 

 

 

Retreat i Spania for deg med migrene eller annen hodepine

NB - Denne reisen er fullbooket. Ta kontakt om du ønsker å stå på venteliste om noen kansellerer, eller om du ønsker å bli kontaktet om det settes opp ny reise.

Unn deg selv et avbrekk i hverdagen og bli med til vakre Villa Dorothea med lege Tine Poole og Mindfulness- og MediYoga-instruktør Bente Kristensen. Du kan se frem til en uke i nydelige omgivelser med sunn og god mat samt ny kunnskap og inspirasjon. Denne reisen er åpen for både kvinner og menn, og også for pårørende.

Vi vil ha hele Villa Dorothea for oss selv i uken vi er der. Her skal vi senke skuldrene og nyte tilværelsen. Du kan slappe av ved bassenget med en god bok, nyte en deilig massasje og du kan bli med på tur i de vakre omgivelsene rundt villaen om du har lyst. Du kan også utforske fargerike Villajoyosa (10 minutter unna med taxi) eller sjarmerende Altea (ca. 25 minutter unna med taxi).

52F0489-1
Hold_ditt_kurs_hos_oss

Tine Poole vil under oppholdet dele av sin kunnskap om migrene og annen hodepine slik at du får en større forståelse for sykdommen. Du vil også få kunnskap om hvordan du på best mulig måte kan leve et godt liv på tross av migrene eller annen hodepinesykdom.

Om du liker å gå tur kan du bli med Bente på vandring i de flotte omgivelsene rundt Villa Dorothea. Bente vil også ha daglige MediYoga- og Mindfulness økter. MediYoga passer for stort sett alle. Det er en myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke og enkle bevegelser og meditasjon. Det er til og med mulig å sitte på en stol under økten om du ønsker.

Her skal vi bo

Villa Dorothea ligger nydelig til på kanten av Bella Orcheta ved Aitana-fjellene (ca. 35 minutter fra flyplassen i Alicante). Eiendommen er omgitt av fint turterreng i umiddelbar nærhet. Den vakre villaen består av 4 avdelinger spredt rundt på eiendommen.

Gjestene kan velge mellom enerom eller dobbeltrom. Det er 7 enerom i villaen og 6 dobbeltrom. Det er 8 bad. Alle senger har norske dundyner og puter. Gjester vil få utdelt morgenkåpe, 2 dusjhåndklær og 2 mindre håndklær.

Villa Dorothea har eget basseng og gratis Wi-fi til alle sine gjester. De har også en liten butikk med salg av yogaklær og smykker.

52F0519
Villa Dorothea2

Deilig vegetarmat

Villa Dorothea kan friste gjestene med sunne organiske vegetarretter fulle av spennende og gode smaker. Drikkevann, te, kaffe og frukt er tilgjengelig hele dagen til gjestene. Økologisk vin tilbys om ønskelig.Praktisk informasjon

Destinasjon: Orxeta i Spania (ca. 35 minutter fra flyplassen i Alicante og 25 minutter fra Altea). I dette området er det mange fine strender og fjell.

Dato: 25. mai til 1. juni 2024

Påmelding: Send mail til post@ohps.no og oppgi navn, adresse, telefonnummer og eventuelle matallergier. Gi beskjed om du ønsker enkeltrom eller om du reiser sammen med en du vil dele rom med.

Les mer om Villa Dorothea: https://villa-dorothea.com/

IMG_1748
IMG_7170

Pris

Du vil motta faktura på 5900 kr ved påmelding. I tillegg får du faktura på ett av følgende beløp (omregnet til NOK på dagens valuta på fakturatidspunkt) 75 dager før avreise:

- 885 euro dersom du ønsker enkeltrom

- 745 euro dersom du ønsker å dele rom med en annen person

NB - Påmelding er bindende. Husk reiseforsikring i tilfelle du blir syk og ikke kan delta likevel.

IMG_1746

Hva er inkludert?

  • 7 netter på Villa Dorothea (enten i enkeltrom eller dobbeltrom)
  • 3 sunne vegetariske måltider om dagen
  • Drikkevann, te, kaffe og frukt
  • Felles samtaler/undervisning med Tine Poole om migrene og andre hodepiner
  • MediYoga og meditasjon med Bente
  • Felles fotturer i området med Bente
  • Yogautstyr
IMG_1747
IMG_6921

Fly og annen transport

Fly og annen transport er ikke inkludert. Deltakere som reiser på samme fly kan dele taxi til og fra flyplassen. Villa Dorothea er behjelpelige med å ordne med taxi.

Tine og Bente flyr med SAS lørdag 25. mai klokka 0725 fra Oslo lufthavn til Alicante (fremme 1110). De flyr tilbake med SAS lørdag 1. juni klokka 12 (fremme 1545). Norwegian har også direkteflygninger.

Innsjekk på Villa Dorothea er kl. 16 og utsjekk er kl. 10.

Tine og Bente ankommer tidlig og vil ta taxi til sjarmerende Villajoyosa og tilbringe noen timer der inntil innsjekk. Du er velkommen til å bli med og spise lunsj sammen dem. Taxi og eventuell lunsj blir på egen regning.


Tine Poole

Dr. Tine Poole er en erfaren allmennlege med spesiell interesse for pasienter med migrene og andre hodepinesykdommer. Hun er en anerkjent pioner innen flerfaglig behandling av migrene og startet landets første hodepineklinikk i 1998, som ble et tverrfaglig senter med 40 helsepersonell.

Etter noen år i London jobbet Poole 4 år ved Sandvika Nevrosenter, og hun har vært fagansvarlig lege ved Volvat Hodepinesenter som ble nedlagt i mars 2020 som følge av Koronapandemien. Nå driver hun igjen sin egen klinikk på Skøyen i Oslo – Oslo Hodepinesenter – basert på tverrfaglig samarbeide mellom ulike faggrupper, samt utstrakt kursvirksomhet for helsepersonell og for pasienter og pårørende. Poole var initiativtaker til etablering av brukerorganisasjonen Hodepine Norge i 2017 der hun er styreleder og sitter i det medisinske fagrådet.


Tine lite
IMG_7409 2

Bente Kristensen

Bente Kristensen driver firmaet Livsendring, og hun tilbyr coaching, mental trening og kurs basert på NLP og annen mental trening, Mindfulness og Mediyoga – både for bedrifter og privatpersoner. Hun har mye fokus på temaer som stressmestring, fokus- og oppmerksomhetstrening, selvbevissthet, selvledelse, søvn og medfølelse.

I tillegg til 8-års universitetsutdanning er Bente utdannet som NLP-coach, Mindfulness-instruktør, helsecoach, MediYoga-instruktør samt MediYoga stress- og utbrenthetcoach. Hun er også Norges første og eneste «Search Inside Yourself»-instruktør (et kurs utviklet hos Google). Bente arrangerer reiser i inn- og utland.